A+
a-
Noslēgušās atvērto durvju dienas RTRIT

Aktuāli

10.04.2024

Noslēgušās atvērto durvju dienas RTRIT

Paldies visiem jauniešiem par milzīgo interesi! Atvērto durvju dienas "jaunajiem zaļajiem gurķiem", tehnikumā, pulcēja vairāk nekā 150 jauniešus no dažādiem Latvijas reģioniem, kas bija ieinteresēti iepazīties ar izglītības iespējām un mācību programmām. Atvērto durvju diena, šogad norisinājās divas dienas - 9. un 10. aprīlī, tā bija iespēja tiem, kuri plāno savu nākotni saistīt ar tehnikumu, iegūt detalizētu informāciju un izjust tehnikuma atmosfēru.

Pasākuma "Atvērto durvju dienas jaunajiem zaļajiem gurķiem" programmā bija iekļautas dažādas aktivitātes, lai pilnvērtīgi iepazītos ar tehnikuma piedāvājumu. Jauniešiem tika piedāvātas ekskursijas pa mācību telpām, praktiskas darbnīcas, kur varēja piedalīties dažādos darbos un uzdevumos, kā arī norisinājās tikšanās ar audzēkņiem un pasniedzējiem, lai uzzinātu vairāk par mācību pieredzi un izglītības procesu tehnikumā. Tehnikuma starptautiskās sadarbības centra pārstāvji iepazīstināja jauniešus arī ar starptautiskajām mācību mobilitātēm, kas ir svarīgs elements, lai paplašinātu savas zināšanas un iegūtu starptautisku pieredzi. Šīs iespējas ir ļoti vērtīgas jauniešiem, kuri vēlas attīstīt savas prasmes un izaugsmi ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā līmenī.

Pasākums bija veiksmīgs ne tikai no tehnikuma puses, sniedzot informāciju potenciālajiem audzēkņiem, bet arī no jauniešu viedokļa, kuri varēja iegūt skaidru priekšstatu par iespējamajām izglītības iespējām tehnikumā.

Jau pavisam drīz tiekamies nākošajās atvērto durvju dienās, kas norisināsies 24.aprīlī. Pieteikšanās sazinoties ar RTRIT karjeras izglītības vadītāju Artūru Hominu, rakstot uz arturs.homins@rtrit.lv