A+
a-
I pakāpe XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuāra pārbaudē

Aktuāli

10.04.2024

I pakāpe XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuāra pārbaudē

8.aprīlī mūsu jauktais koris “Pustonis” piedalījās XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku repertuāra pārbaudē - konkursā, kas norisinājās VEF Kultūras pilī. Jaunieši, uzstājoties kopā ar citiem Rīgas jauniešu koriem, godam sasniedza augstu rezultātu - I pakāpi!

Paldies diriģentēm Inesei Grīnbergai, Elizabete Laura Porgante un Sarmītei Ančānei - Vilciņai un kormeistaram Ritvaram Knesim par ieguldīto darbu! Tāpat arī milzīgs paldies Ludmilai Ļevančukai par atbalstu!

Izsakām lielu paldies Valsts izglītības satura centram par konkursa veiksmīgu organizēšu un iespēju uzstāties gatavojoties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem.

Paldies žūrijai - Mārim Sirmajam, Antrai Strikaitei, Arvīdam Platperam un Romānam Vanagam par augsto novērtējumu!

“Mēs esam neizsakāmi pateicīgi un gandarīti, ka esam novērtēti ar tik augstu vērtējumu. Mēs ticam, ka ne tikai mums, diriģentiem un pedagogiem, šāda atzinība nozīmē ļoti daudz, bet arī iedvesmo jauniešus dziedāt un rūpīgi strādāt, lai 2025.gadā varētu stāvēt Mežaparka Lielajā estrādē un ļauties latviešu komponistu emocijām un krāsām piesātinātajai mūzikai.” Elizabete Laura Porgante