A+
a-
RTRIT sācies jaunais mācību gads

Aktuāli

05.09.2023

RTRIT sācies jaunais mācību gads

Sācies 2023./2024. mācību gads! Šodien saulainajā rītā tika iezvanīts jaunais 2023./2024. mācību gads. Jauna pieredze un jauni izaicinājumi gaida daudzus jauniešus.

Mēs priecājamies, ka ilggadējās tradīcijas turpina dzīvot, un šodien mūsu tehnikumā pulcējās daudzi partneri, nozaru profesionāļi un absolventi, lai dalītos ar labajiem vārdiem un novēlētu visiem veiksmīgu mācību gadu.

Paldies VISC nemateriālās kultūras mantojuma un ilgspējīgas attīstības projektu nodaļas vadītājai Agrai Bērziņai, Restorāna WHITEHOUSE direktorei Inesei Vicupai, skolas absolventiem un bārmeņiem Andrim un Ingusam Reizenbergiem, Pullman Riga Old Town Hotel ģenerālmenedžerim Valdim Vanadziņam un šefam Artūram Arnicānam, kā arī absolventam Guntim Kalniņam.

Lai padarītu šo dienu vēl īpašāku, mūsu tehnikuma deju kolektīvs "Laile" uzstājās ar nelielu deju priekšnesumu, piedaloties XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII deju svētku deju lieluzvedumā "Mūžīgais dzinējs". Mēs ar lepnumu atzīmējam mūsu audzēkņu talantu un centību!

Zinību dienas noslēgumā jauniešus iepriecināja grupas "Citi zēni" dalībnieks Dagnis Roziņš un KATO ar muzikālu priekšnesumu.

Nākamais mācību gads sola daudz jaunumu un izaicinājumu, bet kopā mēs esam gatavi tos uzņemt. Ar cerībām, sapņiem un labām domām mēs sākam šo ceļojumu. Lai mums visiem izdodas!