Šefpavāra Jura Dukaļska meistarklase Lietuvā sadarbībā ar RTRIT

Aktuāli

31.05.2018

Šefpavāra Jura Dukaļska meistarklase Lietuvā sadarbībā ar RTRIT

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums (RTRIT) sadarbībā ar Kaunas Food Industry and Trade Training Centre (KFITTC) 29.-30.05. organizēja viena no Latvijas atpazīstamākā šefpavāra un RTRIT absolventa Jura Dukaļska meistarklasi. Meistarklase norisinājās Lietuvā, KFITTC darbnīcu telpās.

Tās laikā Juris Dukaļskis KFITTC pedagogus un izglītojamos iepazīstināja ar 4 kursu ēdieniem – ceptu nēģi ar mazsālītiem gurķiem un jūraszāli, meža cūkas pastēti ar marinētu rabarberu, kazas sieru un bērzu sulu sīrupu, kadiķī kūpinātu briedi ar burkānu sautējumu, melnajām trompetsēnēm un priežu čiekuru glazūrmērci, kā arī rudzu maizes un lāceņu desertu.

Meistarklase norisinājās KFITTC koordinētā Erasmus+ programmas projekta 2017-1-LT01-KA116-035043 “Practice in Europe” ietvaros.