Droša autorizācija interneta vidē - Mykoob Autors: Jānis Strupe
Šajā metodiskajā izstrādnē ir apskatīta droša divpakāpju autorizācija interneta vidē, īpaši orientējoties uz darbu ar Mykoob elektronisko žurnālu.
Materiāls ir paredzēts izmantošanai visiem skolotājiem, pārvaldniekiem, administratoriem kas lieto Mykoob elektronisko žurnālu.
Tajā ir apskatīts:
Ergonomika - droša vide pie datora. Autori: D.Legzdiņa, B.Dīriņa
Metodiskā darba izstrādē tika sagatavots mācību materiāls par tēmu ergonomika – droša vide pie datora. Ir sagatavots teorētiskais materiāls par tēmām – ergonomika; darbs ar datoru un cilvēka veselība; minimālās prasības darba vietas iekārtojumam; iespējamie veselības traucējumi cilvēkam, kas strādā ar datoru, kā arī tika sagatavoti vispārīgi vingrinājumi dažādām ķermeņa daļām, kurus var ērti pielietot darbā pie datora.
Darba mērķis – izstrādāt teorētisko materiālu par tēmu ergonomika – droša vide pie datora un sagatavot vispārīgus vingrinājumus dažādām ķermeņa daļām, kurus gan skolotāji, gan audzēkņi var ērti pielietot darbā pie datora.
Galvenie uzdevumi:
Sejas formu un proporciju noteikšanas principi darbā ar klientu. Autori: I.Uzulnika, M.Liepa
Reljefa līnijas apģērbā. Autore: I. Pavlovska
Ķermeņa valoda. Autore: S. Buka-Vaivade
Ķermeņa valoda (prezent.) Autore: S.Buka - Vaivade
Grupu darba metode. A. Jakušenoka
UZDEVUMU KOMPLEKTI NO CENTRALIZĒTAJIEM EKSĀMENIEM MATEMĀTIKĀ. Autore: I. Ducena
Pārbaudes darbi fizikā ar matemātikas elementiem- 2. Autore L. Ausekle
Statistikas elementi. Autore: Gertrūde Livmane
Ķīmisko reakciju sastādīšanas algoritms. Rezultāti un aprobācija. Autore: J. Zabalujeva
Latvijas kulinārais mantojums. Autore: I. Bedeice
Latvijas kulinārais mantojums. I. Bedeice (prezentācijas materiāli metodikā))
Latvijas kulinārais mantojums. I. Bedeice (prezentācijas materiāli)
Latviešu nacionālie ēdieni Kurzemes novadā, to pagatavošana. Autore: V. Dreimane
Glāzes (teorija). Autore: I. Kurša
Glāzes (prezentācija). Autore: I. Kurša
Emulsijas mērču gatavošana. Autore: I. Liepiņa File
Dārzeņi (izdales materiāli un uzdevumi). Autore: R. Klausa
Latviešu nacionālie ēdieni. Vidzeme.(teorija) Autore: D. Glāzniece
Latviešu nacionālā virtuve četros novados. Autoru kolektīvs.
Gaļas produktu kvalitāte desu izstrādājumu ražošanā. Autore: I. Sobakina
Kārtainās bezrauga mīklas gatavošana. Autore: M. Rjahovska
Aukstās un karstās uzkodas un ēdieni. Autore: I. Duvanova File
Mūžizglītības kompetenču apguves moduļu izstrāde pieaugušo izglītībā. Autoru kolektīvs. File
Viesmīlības būtība (1) Autore S. Kudiņa File