A+
a-
Čehijas profesionālās izglītības iestādes pārstāvju vizīte RTRIT

Aktuāli

14.04.2023

Čehijas profesionālās izglītības iestādes pārstāvju vizīte RTRIT

Šodien, 14. aprīlī, tehnikumu apmeklēja projektu vadītāja un skolotājs no profesionālās izglītības iestādes Teplicē, Čehijā. Viesi ieradās, lai iepazītos ar tehnikumu un uzsāktu savstarpējo sadarbību Erasmus+ projektu ietvaros.

Viesi pārstāv skolu, kura darbojas viesmīlības un ēdināšanas, biznesa un tehniskajās jomās. Vizītes mērķis bija iepazīties ar tehnikuma darbu, mācību programmām un mācību darba organizāciju, kā arī starptautiskās sadarbības projektiem. Viesi izteica interesi par sadarbības iespējām, kas varētu tik īstenotas uz Erasmus+ projektu ietvaros, un tika diskutēts par to, kā šī sadarbība varētu attīstīties nākotnē.

Vizīte tika uzsākta ar apskati pa tehnikumu un tā telpām, tajā skaitā arī laboratorijām un darbnīcām. Pēc tam notika diskusija ar starptautiskās sadarbības centra pārstāvēm par Erasmus+ projektu ietvaros iespējamo sadarbību. Šī vizīte bija svarīgs solis, lai uzsāktu un attīstītu ilgstošu un veiksmīgu sadarbību starp Čehijas un Rīgas skolām. Tehnikums cer, ka šī sadarbība varēs attīstīties turpmāk, un tiks izveidoti jauni projekti, kas dos ieguldījumu gan studentu, gan izglītības iestāžu attīstībā.