A+
a-
SAPŅO. RĪKOJIES. SASNIEDZ. RTRIT atvērto durvju diena 17.martā

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

28.02.2023

SAPŅO. RĪKOJIES. SASNIEDZ. RTRIT atvērto durvju diena 17.martā


Iepazīsti mūsu programmas klātienē un uzzini vairāk par mācību iespējām Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums

17. martā plkst. 10:00 - Rīgā – Nīcgales ielā 26 un Preiļos, Sporta ielā 1

Atvērto durvju dienu "SAPŅO. RĪKOJIES. SASNIEDZ." darba kārtība:

  • 09:45 – 10:00  - Dalībnieku reģistrācija.
  • 10:00 – 10:40  - Prezentācija par tehnikumā apgūstamajām profesijām. Tikšanās ar tehnikuma administrāciju un nodaļu vadītājiem. Iespēja uzdot interesējošos jautājumus par mācību procesu tehnikumā
  • 10:40 – 11:20  - Ekskursija pa tehnikuma mācību telpām Nīcgales ielā 26 un Deglava ielā 41a
  • 11:30 - 12:00 - Profesiju jautājumi un atbildes

Gaidīsim visus interesentus mūsu klātienes atvērto durvju dienā.

Tev būs iespēja uzzināt visu par sev interesējošām profesijām, paviesoties mūsu modernajās mācību darbnīcās un klasēs, apskatīt renovēto mācību korpusu un jauno multifunkcionālo sport halli un moderno virtuālās realitātes telpu, kā arī mūsu mūsdienīgo dienesta viesnīcu. Varēsi uzdot sev interesējošus jautājumus nodaļu vadītājiem, skolotājiem un audzēkņiem.

*nepieciešama iepriekšēja reģistrācija

Reģistrējies atvērto durvju dienas apmeklējumam: https://forms.office.com/e/HDTv6TCHVq

Pasākums norisināsies 17.martā Rīgā – Nīcgales ielā 26 un Preiļos, Sporta ielā 1, plkst. 10:00


Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn.Apmeklējot pasākumu, Jūs apliecināt,ka esat informēts, ka varat tikt fotografēts un filmēts; fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" mājas lapā internetā, vai sociālajos tīklos Facebook, Instagram un LinkedIn.Ja apmeklējat mūsu rīkoto pasākumu (kurā paredzēta arī fotografēšana) un nevēlaties, lai Jūs fotografē, lūdzam mūs iepriekš par to informēt, lai mēs varam izvērtēt situāciju, ņemot vērā jūsu vēlmes.
Atvērto durvju dienas ietvaros tiks veikta dalībnieku reģistrācija, veicot dalībnieku uzskaiti. Personas datu apstrādes nolūks: Pasākuma dalībnieku uzskaite, nepieciešamības gadījumā nodrošinot pasākuma dalībniekus ar apliecinājumu par apmeklētību.
Pārziņa identitāte un kontaktinformācija: Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums”, reģistrācijas numurs 40003480798, juridiskā adrese Nīcgales iela 26, Rīga, elektroniskā pasta adresertrit@rtrit.lv, tālrunis: 67575580. Detalizētāku informāciju par personas datu apstrādi un datu subjekta tiesību realizāciju var iegūt vēršoties pie mums, izmantojot norādīto kontaktinformāciju, pārziņa mājaslapas www.rtrit.lvsadaļā “Personas datu aizsardzība” vai vēršoties pie pārziņa datu aizsardzības speciālista, rakstot uz e-pastuinfo@tavidati.lv.Apstrādes tiesiskais pamats: Pasākuma ietvaros veiktās personas datu apstrādes tiesiskais pamats ir Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts (apstrāde ir vajadzīga lai izpildītu uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras).