A+
a-
Karjeras dienas Tukumā

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

24.02.2023

Karjeras dienas Tukumā

RTRIT - vairāk kā izglītība! Par to šodien pārliecinājās Tukuma novada izglītības iestāžu karjeras dienu "Atnāc un uzzini" apmeklētāji .

Tukuma novada izglītības iestāžu izglītojamie Raiņa valsts ģimnāzijā, klātienē, guva priekšstatu par vidējās profesionālās izglītības ieguves iespējām mūsu tehnikumā, kas iespējama pēc 9.klases un karjeras izvēles iespējām pēc 12.klases.

“Atnāc un uzzini” pasākuma laikā jaunieši, kuri izvēlējās apmeklēt RTRIT vieslekciju, kuru vadīja mūsu karjeras izglītības vadītājs Artūrs Homins, divas tehnikuma izglītojamā un Erasmus+ apmaiņas students no Turcijas, varēja ne tikai uzzināt vairāk par tehnikuma iespējām, bet arī piedalīties make-up, bezalkoholisko kokteiļu un Virtuālās realitātes darbnīcās .

Atbilstoši veiktajai RTRIT aptaujai, kurā piedalījās 72 jaunieši no visa apmeklētāju skaita, pozitīvi novērtē lekciju un meistarklašu saturu un to lietderību!

Arī martā mūsu tehnikuma pārstāvji būs sastopami karjeras atbalsta pasākumos Latvijā! Tuvākie pasākumi jau pavisam drīz Mārupē un Kuldīgā! Uz tikšanos arī mūsu tehnikumā.