A+
a-
Piesakies NordPlus Junior projektā “Learning from Peers” un kopīgi ar citiem jauniešiem kļūsti dabai draudzīgāks

Aktuāli

13.06.2020

Piesakies NordPlus Junior projektā “Learning from Peers” un kopīgi ar citiem jauniešiem kļūsti dabai draudzīgāks

2020./2021. mācību gadā Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums kopīgi ar Klaipēdas Tūrisma skolu īstenos NordPlus Junior projektu “Learning from Peers” jeb Mācīšanās no vienaudžiem.

Sadarbība ar Klaipēdas Tūrisma skolu ir aizsākusies pirms vairākiem gadiem un kopīgi ir īstenoti dažādi projekti NordPlus programmas ietvaros. 

Projektā tiks īstenoti divi mācību pasākumi - Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā uzņemot Klaipēdas Tūrisma skolas audzēkņus un skolotājus, un, mūsu audzēkņiem un skolotājiem dodoties pieredzes apmaiņā uz Klaipēdas skolu. Visa projekta īstenošanas laikā, tai skaitā arī mācību pasākumos, audzēkņi kopīgi iepazīs ekotūrisma elementus Latvijā un Lietuvā un, apkopojot savas idejas, izveidos informatīvu materiālu “10 veidi kā būt dabai draudzīgākiem”.

Ja tevi interesē ekotūrisms vai vienkārši uztrauc vides piesārņojums, tad līdz 10. jūnijam piesakies NordPlus Junior projektā “Learning from Peers” un kopīgi ar citiem jauniešiem no savas skolas un Klaipēdas tūrisma skolas kļūsti dabai draudzīgāks.

Lai pieteiktos, sagatavo:

- CV Europass formātā angļu valodā ŠEIT , CV atbilstoši pievienojot dokumentu tipa foto

- Motivācijas vēstuli, angļu valodā, kurā īsi apraksti savu izglītību un to, kāpēc esi ieinteresēts piedalīties šajā projektā

Pieteikumu sūti uz arturs.homins@rtrit.lv, e-pastā norādi savu grupu, grupas audzinātāja vārdu un uzvārdu, telefona numuru.

*Atlases procesā tiks izskatīti tikai pilnībā un atbilstoši norādītajām prasībām aizpildīti pieteikumi.


Prasības kandidātiem:
-Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī
-Sekmīgs vērtējums visos mācību priekšmetos 2019./2020 mācību gadā
- Neattaisnoti mācību kavējumi par 2019./2020. mācību gadu nepārsniedz 50