A+
a-
Decembrī attālināti tiks organizēts karjeras izglītības atbalsta pasākums – “Tavas tālākizglītības iespējas”

Aktuāli

04.12.2020

Decembrī attālināti tiks organizēts karjeras izglītības atbalsta pasākums – “Tavas tālākizglītības iespējas”

Cienījamie izglītojamie, pedagogi un vecāki!

Informējam, ka 2020.gada decembrī VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” (turpmāk – tehnikums) attālināti organizēs karjeras izglītības atbalsta pasākumu – “Tavas tālākizglītības iespējas”.

Karjeras izglītības atbalsta pasākuma mērķis ir veicināt tehnikuma izglītojamo tālākizglītību un karjeras attīstību!

Karjeras izglītības atbalsta pasākumā - “Tavas tālākizglītības iespējas” attālināti piedalīties ir aicinātas daudzas augstskolas: Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniska universitāte, Daugavpils Universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Liepājas Universitāte, Ekonomikas un kultūras augstskola, Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmija, Ventspils augstskola, Biznesa augstskola Turība, Rīgas Stradiņa universitāte, Vidzemes augstskola, Augstskola ISMA, Mākslas akadēmija, RSEBA, Alberta koledža.

Augstskolu nosūtītā informācija un prezentācijas par apgūstamajām profesijām, tiks ievietota mūsu mājas lapā, sadaļā - “Karjeras atbalsts”.

Ar augstskolu informāciju un prezentācijām varēs iepazīties, sākot no 2020 gada.14. decembra.

Aicinām attālināti piedalīties karjeras izglītības atbalsta pasākumā un iepazīties ar augstskolu informāciju un prezentācijām par apgūstamajām profesijām.

Izglītojamo iesaistīšanās augstākās izglītības apguvē ir atbalsts profesionālajai izaugsmei, sevis pilnveidei, tālākizglītībai un karjeras attīstībai!

Karjeras izglītības vadītāja: Faina Lomanova

Pedagogi karjeras konsultanti: Inese Gibeiko, Santa Ķempele, Jeļena Kantāne, Līga Skutele, Zigmunds Milzarājs