A+
a-
Ukrainas jauniešu mācību mobilitāte RTRIT

Aktuāli

14.12.2023

Ukrainas jauniešu mācību mobilitāte RTRIT

Ziemassvētku tūrisma sezona ir uzsākta arī mūsu tehnikumā ar ERASMUS+ mācību mobilitāti, kuras laikā mūsu tehnikumā viesojas 10 jaunieši un 2 skolotāji no "Ļvivas Profesionālā viesnīcu, tūrisma un restorānu pakalpojumu koledžas".

Mācību mobilitātes laikā jaunieši un skolotāji apgūst tematiskā tūrisma produktu veidošanu, dizaina domāšanu, satura radīšanu un produkta reklamēšanu sociālajos mēdijos, kā arī valodas un kultūras izpratni. Tāpat, īpaša uzmanība tiks veltīta saliedēšanās pasākumu organizēšanai tūrisma grupām.

Pirmajā nedēļā (6.12.-10.12.2023.) mobilitātes dalībnieki apguva dizaina domāšanas metodi un dizaina izstrādi, kuras rezultātā radīja savu dizainu tehnikuma kabinetu durvīm ar tēmu "Ziemassvētku noskaņa". Kā rezultātā 3 tehnikuma durvis ieguva svētku noskaņu - tehnikuma direktores, starptautiskā sadarbības centra un karjeras izglītības vadītāja kabineta durvis.

Seko līdz un uzzini kuriem tūrisma objektiem ziemas sezonā Latvijā projekta dalībnieki veidos reklāmas materiālus to popularizēšanai.

Par apmaiņas grupu rūpējas: profesionālās izglītības skolotāja Inga Freiberga, karjeras izglītības vadītājs Artūrs Homins.

Projektu vada: Zane Saukāne (Starptautiskā sadarbības centra vadītāja). Ukrainas jauniešu mobilitāte notiek Erasmus+ projekta Nr. 2023-1-LV01-KA121-VET-000133629 ietvaros.