A+
a-
Turpinās mācību aktivitāte projektā "Be volunteer for hope" Itālijā

Aktuāli

12.05.2023

Turpinās mācību aktivitāte projektā "Be volunteer for hope" Itālijā

Be volunteer for hope projektā iesaistītajiem ir iespēja veikt brīvprātīgo darbību un atbalstīt starptautiskās sociālās sadarbības aktivitātes, veicinot dažādu kultūru un valodu sapratni un izpratni par globālajiem izaicinājumiem. 

Projekta aktivitātēs piedalās projekta dalībnieki no Latvijas, Rumānijas, Turcijas, Itālijas, Spānijas, Portugāles, kas ļauj darboties un apgūt jaunas prasmes un pieredzi, kā arī izveidot ilgstošas un jēgpilnas attiecības ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem starptautiskā vidē. 

Šonedēļ 8 mūsu izglītojamie un 3 skolotāji pilnveido savas prasmes un izpratni par "Peer mediation", kas ir konfliktu risināšanas metode, kurā tiek iesaistīti vienaudži (peer) - parasti skolas vai citās izglītības iestādēs. Šī metode balstās uz empātiju, un tā ļauj jauniešiem mācīties no savām kļūdām, uzlabot savas starppersonu prasmes un palielināt savu pašapziņu. "Peer mediation" ir pierādījusi savu efektivitāti un tiek plaši izmantota skolās un citās organizācijās kuru pamatā ir darbs ar jauniešu grupām.

Mācību mobilitāte notiek Erasmus+ projekta BE VOLUNTEER FOR HOPE! Nr.2021-1-RO01-KA220-SCH-000032819 ietvaros, Itālijā.