A+
a-
Prakses vietas apmeklējums Helsinkos

Aktuāli

15.11.2023

Prakses vietas apmeklējums Helsinkos

Starptautiskās sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne un projektu asistente Jana Kristīne Makševica. esot starptautiskajā C.H.A.S.E. konferencē Somijā, apmeklēja Erasmus+ PRO mobilitātes dalībnieces Helsinkos.

Nesenā absolvente Daniela Brieže savu praksi iziet restorānā Savoy Daniela Brieže. Prakses laikā Daniela parāda gan jau iegūtās zināšanas, gan mācās jaunas tehnikas un paņēmienus, kurus varēs pielietot nākotnē.

Viesnīcas Kämp restorānā praksē ir nesenā absolvente Elvīra Pīziča. Elvīra ir ļoti apmierināta gan ar prakses vietu, gan kolektīvu, kurš sniedz vērtīgus padomus. Meitene atzīst, ka praksē pienākumi ir daudz un dažādi, kas ir ļoti interesanti. Konditorejas izstrādājumu klāsts ir liels.

Viesnīcā ļoti garšīgi gatavo, darbinieku pusdienu piedāvājums ir plašs.

Lapland Hotel Bulevardi restorānā Kultá, kurā šobrīd praksi iziet viesmīlības audzēkne Karlīna Bežana, pagājušajā gadā četru mēnešu praksi izgāja arī mūsu absolventi Nikola Vecele un Renārs Fraktnieks, kuri šobrīd ir restorāna pastāvīgie darbinieki. 

Restorānu darbinieki ļoti augstu vērtē meiteņu profesionālās prasmes, labās valodas zināšanas un spēju iekļauties un strādāt komandā.

Jaunietes ir devušās mobilitātē projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros.