A+
a-
Erasmus+ PRO mobilitāte Minhenē

Aktuāli

17.04.2023

Erasmus+ PRO mobilitāte Minhenē

Topošais pavārs Ruslans Jegorenko pavadīja piecu mēnešus Erasmus+ PRO mobilitātes Minhenē, projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros.

Pirmais pavadītais mēnesis Minhenē tika aizvadīts, kā kultūras mēnesis, kur Ruslanam bija iespēja iepazīt citus Erasmus+ mobilitātes dalībniekus no Itālijas, Francijas un Ungārijas.

Pirmā mēneša laikā puisim bija iespējā iepazīt pilsētu un apskatīt ievērojamākos apskates objektus. Bija jādodas arī uz skolu kur viņu sagaidīja vācu valodas stundas un iepriekšēja sagatavošana pirms došanās uz prakses vietu. Turpmāko prakses laiku puisis pavadīja, strādājot Bavāriešu restorānā, kur viņam nācās pielietot savas gatavošanas prasmes.

Mobilitātēs laikā Ruslans ir iemācījies kļūt daudz patstāvīgāks, ieguvis jaunus draugus un paziņas, kā arī paplašinājis savu redzesloku. Lai gan Ruslans tikai nesen ir atgriezies no piecu mēnešu mobilitātes, viņš jau ir gatavs doties nākošajos piedzīvojumos. Ja arī Tu vēlies doties Erasmus+ mobilitātē, seko līdzi jaunākajai informācijai - www.rtrit.lv/projekti/erasmus/piesakies/