A+
a-
Karjeras diena 2019 Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

07.05.2019

Karjeras diena 2019 Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā

02.05. VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" norisinājās KARJERAS DIENA 2019, kas bija sadalīta divās daļās. Dienas pirmajā pusē RTRIT pulcēja jauniešus un skolotājus uz interesantu un noderīgu lekciju personības attīstībai “Saskarsmes un etiķetes loma jauniešu karjeras attīstībā”, ko vadīja Aija Strautmane abās Rīgas struktūrvienībās, gan Nīcgales ielā 26, gan Marijas ielā 4.

Aija Strautmane - diplomāte, etiķetes, protokola, galda un saskarsmes kultūras eksperte un konsultante, astoņu grāmatu autore un lektore, pastāstīja klātesošiem par sasveicināšanas kultūru, par rokas spiediena nozīmīgumu, par ko stāstā mūsu stāja, žesti un mīmika, kā arī etiķetes pamatnostādnes, kas ir jāzina ikvienam sevi cienošam cilvēkam.

Jaunieši labprāt klausījās etiķetes eksperta teiktajā, uzdeva interesējošos jautājumus un lūdza vairāk pastāstīt par piemēriem no dzīves, kas vienmēr labāk paskaidro situāciju un ilgāk paliek atmiņā.

Pasākuma otrajā daļā ikviens varēja apmeklēt tehnikuma telpas un iepazīties ar mācību programmām, praktisko darbu darbnīcām, uzzināt vairāk par tehnikuma kultūras un sociālo dzīvi no Izglītojamo Pašpārvaldes dalībniekiem un saņemt informāciju par iestāšanās nosacījumiem.

Pēc vairākkārtējiem lūgumiem, tagad ir pieejamas individuāls tehnikuma apmeklējums.

Ir interese par tehnikumu vai nezini kuru profesiju izvēlēties – PIESAKIES uz individuālu tehnikuma apmeklējumu – ekskursiju! Pieteikšanās mūsu mājas lapas formā, Temata sadaļā norādot “Ekskursija” vai raksti uz e-pastu annele.rogozina@rtrit.lv sev vēlamo apmeklējuma laiku un struktūrvienību, kāda profesija interesē un savus kontaktus.

Uz tikšanos RTRIT!