A+
a-
Karjeras adventes kalendāra PĒDĒJAIS UZDEVUMS - Nr. 24

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

23.12.2020

Karjeras adventes kalendāra PĒDĒJAIS UZDEVUMS - Nr. 24

VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" pedagogu karjeras konsultantu komanda aicina piedalīties RTRIT "Karjeras Adventes kalendāra 2020" atvēršanā no 30. novembra līdz 23. decembrim, katru dienu izpildot vienu atraktīvu uzdevumu, kas tev ļaus izzināt sevi un apkārtējo pasauli.

24. uzdevums: Ziemassvētki jau gandrīz ir klāt! Katram tie saistās ar kaut ko savu, kaut ko īpašu. katram ir savs Ziemassvētku stāsts. Iedomājies, ka esi režisors un uzņem savu Ziemassvētku filmu. Kāda žanra tā būs, kas būs aktieri, kāds sižets? Ļauj vaļu savai fantāzijai! Lai Ziemassvētki iedvesmo, bet Jaunais gads nes idejas un iespējas piepildīt visu kāroto un sapņoto!
Uzdevuma izpildes procesa aprakstu, pārdomas kā veicās, gala rezultātu vai bildi kā tu veic šo uzdevumu atsūti mums. Atbilde var būt komentāra, teksta, bilžu, audio vai video formātā vai arī nopublicē to savos sociālos tīklos ar tēmturi #rtritadventeskalendārs.   

"Karjeras Adventes kalendāra" uzdevumu lodziņu atvērsim katru dienu plkst. 10:00 mājas lapā www.rtrit.lv/aktuali/  

"Karjeras Adventes kalendāra" atvēršanā aicināts piedalīties ikviens - gan skolēni, gan skolotāji, gan vecāki, gan citi interesanti.  

Uzdevumu rezultātus

  • fotografē vai
  • apraksti/uzraksti izpildīto uzdevumu vai
  • izveido savu labo darbu rezultātu kolāžu

un sūti uz e-pastu: santa.kempele@rtrit.lv

Tavi labie darbi tiks publicēti Rīgas Tūrisma un radošas industrijas mājas lapā un sociālajos tīklos.

Piedalies un seko līdzi kā ar labiem darbiem veicās citiem!