A+
a-
24.09. tikšanās ar Igoru Kudrjavcevu, ārstu, homeopātu, ciguna treneri, pasniedzēju un vairāku grāmatu autoru, lai pastāstītu savu stāstu par dzīves izaicinājumiem. PIESAKIES!

Karjeras aktivitātes

Aktuāli

21.09.2020

24.09. tikšanās ar Igoru Kudrjavcevu, ārstu, homeopātu, ciguna treneri, pasniedzēju un vairāku grāmatu autoru, lai pastāstītu savu stāstu par dzīves izaicinājumiem. PIESAKIES!

24. septembrī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā būs tikšanās ar Igoru Kudrjavcevu, ārstu, homeopātu, ciguna un taidzi treneri, pasniedzēju un vairāku grāmatu autoru, lai 

pastāstītu savu stāstu par dzīves izaicinājumiem (piemēram, viņš ir piedalījies Černobiļas seku likvidācijā un savas veselības un dzīvesprieka uzturēšanai izveidojis Veselības skolu Saulainais ciguns)

un kā sevi motivēt dzīvot ar interesi un aizrautību. Kur smelties idejas, kā pareizi izmantot resursus, enerģiju. 

Šajā tikšanās reizē aicināti piedalīties tie skolotāji kopā ar audzēkņiem, kuri ir ieinteresēti piedalīties projektā ""3DZ - DZĪVO DZĪVU DZĪVI", kā arī  tehnikuma administrācijas pārstāvji, citi interesenti.

Vietu skaits ir ierobežots telpā. 

PIETEIKTIES ŠEIT!

Jaunatnes iniciatīvu projekts “3 DZ” – DZĪVO DZĪVU DZĪVI” Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā!
Vieta, kur satikties un iegūt domubiedrus. Sajust atbalsta plecu. Pastāstīt savu stāstu. Sadzirdēt kādu jaunu ideju. Uzdot jautājumus par neskaidro. Uzzināt dažādas veiksmes receptes.  
Tā ir iespēja jauniešiem piedalīties neformālās izglītības projektā, lai veicinātu jauniešu savstarpējo sadarbību, atbalstu un iesaistīšanos, kas palīdzētu rast motivāciju mācīties un būt aktīviem savas dzīves pozitīva scenārija veidošanā.
Darbosimies divās grupās – trešdienās un ceturtdienās, plkst. 17:00, 150.kab. Katrā grupā -15 dalībnieki. Brīvā atmosfērā ar tēju un cepumiem. Sarunas par dzīvi – kāda tā ir? Ar asociāciju kartiņām, krāsām, mūziku un kustībām izspēlēsim emocijas.
Iepazīsim Austrumu vingrošanu – ciguns, kā ar vienkāršiem kustību vingrinājumiem atgūt spēkus, enerģiju un dzīvesprieku.  

Projektu vada – Santa Ķempele, pedagogs karjeras konsultants. 

Pieteikšanās projektam: Pie sava grupu audzinātāja vai pa tiešo santa.kempele@rtrit.lv vai 29420804, 150.kabinets