A+
a-
Vizuālā tēla stilisti izmēģina projekta MOTIV-e piedāvātās iespējas

Aktuāli

10.01.2023

Vizuālā tēla stilisti izmēģina projekta MOTIV-e piedāvātās iespējas

Projekts MOTIV-e ir unikāls, ne tikai tāpēc, ka tas dos skolotājiem iespēju apgūt īsus un kodolīgus veidus dažādu ar virtuālo un paplašināto realitāti, ka arī, 360 panorāmas rīku pielietojumu mācību procesam. Bet arī tāpēc, ka jau tagad RTRIT pedagogi uzsākuši pielietot IKT rīkus, kas atrodas Virtuālās realitātes centrā (Nīcgales ielā 26).

2022. gada izskaņā, savu darbu VR centrā vadīja stila un modes nodaļas, vizuālā tēla stila grupas izglītojamās ar skolotāju Marutu Liepu.

VR telpas aprīkojuma, zaļās sienas, LED apļa gaismas, GoPro kameras un programmatūras Adobe Illustrator izmantošana tika pielietota kā daļa no praktiskās nodarbības vizuālā tēla, "Body art" veidošanā. Tādejādi iemūžinot radītā tēla modeļus un integrējot tos, pateicoties zaļajai sienai un Chroma key metodei" atbilstošā vidē pievienojot tiem tēlam piemērotu fonu.

Šī ir tikai viena no iespējām kuru sniedz VR centrs mūsu tehnikumā.

Gribi uzzināt vairāk par projektu, lasi te: www.rtrit.lv/projekti/erasmus/motiv-e-nr2020-1-pl01-ka202-082180/

Vēlies uzsākt savu pieredzi ar virtuālo vai paplašināto realitāti? Sazinies ar Projektu vadītāju Artūru Hominu un jau rīt saviem izglītojamajiem demonstrē pavisam citu pieredzi mācību procesā.

Darba materiāli radīti projekta Motiv-e ietvaros un tika izmantoti mācību procesa nodrošināšanai. Foto attēli arī turpmāk tiks izmantoti mācību procesā kā paraugs jaunajiem vizuālā tēla stilistiem.