A+
a-
Vieslekcija – tikšanās “Vēlēšanas kā līdzdalības forma”

Aktuāli

08.12.2022

Vieslekcija – tikšanās “Vēlēšanas kā līdzdalības forma”

Pirmdien, 5. decembrī, RTRIT klātienē notika atklāta mācību stunda “Ejam vēlēt”  un vieslekcija ”– tikšanās “Vēlēšanas kā līdzdalības forma”– ar Latvijas Universitātes Politoloģijas zinātnes nodaļas profesori un EP Vēstnieku skolu programmas eksperti Žaneti Ozoliņu. Mācību nodarbībā aktīvi piedalījās KM20 – ½, KR21 – ½, KD21– ½, TK20– ½, E20– ⅚ un KR20 – ½ grupu izglītojamie. Eksperte, politoloģe Ž. Ozoliņa izsmeļoši atbildēja uz jauniešu interesējošiem jautājumiem. Nodarbību organizēja RTRIT EPVS komanda, skolotājas Anita Krūziņa- Liepa un Kristīne Veinberga, paldies par atbalstu RTRIT direktores vietniecei audzināšanas darbā un kultūrizglītības jomā Ludmilai Ļevančukai. 

Pēc pasākuma norises, Ž.Ozoliņa par RTRIT Eiropas Parlamenta jaunajiem vēstnešiem un to veidoto pasākumu “Ejam vēlēt” dālijas pieredzē gan Briselē, gan Strasbūrā un raksturoja RTRIT kā ESPAS spilgtāko pasākumu.

Nodarbību organizēja RTRIT EPVS komanda, skolotājas Anita Krūziņa - Liepa un Kristīne Veinberga, paldies par atbalstu RTRIT direktores vietniecei audzināšanas darbā un kultūrizglītības jomāLudmilai Ļevančukai.