A+
a-
Veiksmīgi noslēgusies Ukraiņu jauniešu mobilitāte

Aktuāli

31.01.2023

Veiksmīgi noslēgusies Ukraiņu jauniešu mobilitāte

Ir veiksmīgi noslēgusies divi nedēļu mobilitāte deviņiem jauniešiem un divām skolotājām no Ukrainas. Mobilitātes dalībnieki Latvijā pavadīja laiku no 14.01.2023. līdz 29.01.2023. projekta Nr. 2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros.

Piektdien, 27. janvārī, Ukrainas jaunieši un skolotājas atvadījās un pateicās RTRIT darbiniekiem un  ikvienam, kurš iesaistījās un padarīja viņu laiku Latvijā neaizmirstamu. Tam par godu visiem tika veltīta skaista ukraiņu dziesma un pateicības vārdi, ar cerību atgriezties šeit atkal.

Visi mobilitātes dalībnieki saņēma sertifikātus un rekomendācijas vēstules no saviem prakses vadītājiem, kā arī nelielas dāvanas, kuras viņiem vienmēr atgādinās par pavadītos laiku Latvijā. Šajā laikā viņi apguva tāda tēmas, kā darbs komandā, kreatīvā domāšana, komunikācija, prezentācijas prasmes, restorāna darba organizēšanas,  pamati latviešu valodā un kultūrā u.c.

Noslēgumā visi devās ekskursijā uz Jūrmalu apskatīt tās skaistākās vietas un, protams, jūru. Pavadot pēdējo dienu Latvijā ar skaistiem un patīkamiem mirkļiem.