A+
a-
Veiksmīgi noslēdzies Seminārs-Degustācija

Aktuāli

02.03.2022

Veiksmīgi noslēdzies Seminārs-Degustācija

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisinājās Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekta “BALTIC VET Skills Competition in Catering and Food Industry Sectors" rezultātu izplatīšanas seminārs “Jaunie un tradicionālie produkti profesionālo prasmju konkursos”.

Semināra laikā Projektu daļas vadītājas vietniece ZaneSaukāne un Direktores vietniece Dana Baltuseviča iepazīstināja ar Baltic Skills konkursa organizēšanas vadlīnijām, konkursa nolikumu un vērtēšanas kritērijiem, kas bija izstrādāti partnerības projekta ietvaros.

Savukārt, nozares pārstāvji dalījās pieredzē par dalību profesionālajos konkursos, veiksmīgu audzēkņu atlasi, sagatavošanu un vērtēšanu no žūrijas skatu punkta.

Semināra ietvaros notika vairākas meistarklases – degustācijas, iepazīstot jaunumus dzērienu un produktu piedāvājumā, kā arī jaunus gatavošanas un pasniegšanas veidus.  

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums pateicas par atbalstu Guntai Dukai no “Maiznieku biedrības”, Restorānu vadības ekspertei Inesei Vicupai, Lyre’s vēstniekam Latvijā Andrim Reizenbergam, RTRIT skolotājai Inesei Bedeicei, “Siera klubs” vadītājai Vandai Davidanovai, Restorāna “Entresol” šefpavāram Raimondam Zommeram un Restorāna “3 Pavāri” šefpavāram Pāvelam Skopam.

Pasākums norisinājās Erasmus+ projekta “BALTIC VET Skills in Competition in Catering and Food Industry Sectors” 2019-1-LT-KA202-060530 ietvaros.