A+
a-
Veiksmīgi noslēdzies radošais seminārs "21.gadsimta vispārīgās prasmes izglītībā"

Aktuāli

16.12.2022

Veiksmīgi noslēdzies radošais seminārs "21.gadsimta vispārīgās prasmes izglītībā"

15.decembrī, tehnikumā, norisinājās projekta 21st century soft skills for teachers in VET radošais seminārs "21.gadsimta vispārīgās prasmes izglītībā", kurā bija aicināti piedalīties skolotāji un jaunieši, lai uzzinātu vairāk par 21. gadsimta vispārīgajām prasmēm un to izmantošanu mācību procesā.

Klātesošos semināra dalībniekus, tehnikuma starptautiskā sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne iepazīstināja projektu un tā sasniedzamajiem rezultātiem, savukārt profesionālo priekšmetu skolotāji dalījās ar iespaidiem par apgūtajām vispārīgajām prasmes, kuras tika apskatītas šī gada oktobrī, mācību mobilitātes ietvaros Tenerifē.

Semināra dalībniekiem bija iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, kur teātra aktrise Zane Vaļicka - Pētersone sniedza padomus par aktiermeistarības pielietojumu cilvēcisko prasmju iemaņu attīstība. Savukārt, profesionālo priekšmetu skolotāja Lolita Trēziņa, dalībniekiem demonstrēja radošo domāšanu, sadarbību un iniciatīvu, un to iespēju pielietošanu mācību procesa dažādošanai!

Radošais seminārs tika īstenots Erasmus+ projekta "21st Century Soft Skills for Teachers in VET” Nr. 2020-1-LV01-KA202-077561 ietvaros.