A+
a-
Tenerife - labās prakses piemērs

Aktuāli

25.03.2022

Tenerife - labās prakses piemērs

Trīs izglītojamie no tehnikuma devās ERASMUS+ PRO mobilitātē Nr.2020-1-LV01-KA116-077355 uz saulaino Tenerifi, kur viņus uzņēma FU International Academy Tenerife. ​

Viesturs, Laine un Undīne Tenerifē pavadīja 5 mēnešus, darbojoties praksē un uzlabojot savas prasmes apgūstamajā profesijā. Jaunieši neaizmirstami pavadīja laiku, brīvajos brīžos apgūstot sērfošanu un apskatot dažādas tūristiem iecienītas vietas.

Darba laikā jaunieši pilnveidoja savas zināšanas prakses vietās, Undīne un Laine strādāja viesnīca, kura sniedza ieskatu, kā ir būt viesmīlības pakalpojumu speciālistam, uzzinot daudz nianses par profesiju, šīs zināšanas un praktiskās iemaņas meitenēm palīdzēs veiksmīgi attīstīt savu karjeru.

Viesturs, šobrīd, apgūst profesiju Tūrsima pakalpojumu konsultants, Tenerifē bija brīnišķiga iespēja darboties tūrisma jomā, plānojot ekskursijas, apkalpojot klientus un izmēģinot sagatavoto produktu. Šīs visas zināšanas, kas iegūtas mobilitātes laikā būs izclila pieredze darbam tūrisma jomā.

Jaunieši atgriezās no mobilitātes ar pozitīvām emocijām un gandarījuma sajūtu, kā arī sagatavoja dažus ietikumus tiem, kas tikai plāno pieteikties un doties ERSMUS+ mobilitātē:

  • Nebaidīties un pieteikt savu dalību projektam.
  • Sagatavoties neierastām dzīves situācijām, izkāpt no savas komforta zonas.
  • Gūt pieredzi, kas būs ļoti noderīga karjeras izveidē.
  • Uzdrīkstēties un būt pārliecinātam par sevi!
  • ERASMUS+ ir brīnišķiga iespēja, kas ir jāizmanto!