A+
a-
Tematiskā nedēļa tehnikumā

Aktuāli

13.04.2023

Tematiskā nedēļa tehnikumā

Pagājušajā nedēļā, izglītojamo pašpārvalde, tehnikumā rīkoja tematisko nedēļu, kur katrai dienai bija savs temats, kas radīja īpašu noskaņu un aizraujošu gaisotni audzēkņiem.

3.aprīļa tēma bija "Profesijas". Par labāko tika atzīta tehnikuma audzēkne Ariana no KR21-1/2 grupas, kura iepazīstināja ar Sētnieka profesiju.

4. aprīlis bija veltīts 80. gadiem, kas radīja jauniešiem lielisku iespēju atgriezties laikā un piedzīvot 80. gadu kultūras fenomenus. Labākais 80to gadu ietērps - Karīnai no KR21-1/2 grupas

5. aprīlis aizritēja pa Zolīdo! Stils bieži saistīts ar eleganci, rafinētību un profesionalitāti. Vai tā ir melni-baltā ballīte vai biznesa tikšanās, atbilstoša tērpa izvēle var ievērojami ietekmēt to, kā cilvēki uztver viens otru. Kā labāko 5. aprīļa Solīds/Zolīds tēmā tika atzīts Kristaps no grupas E22-1/2

Nedēļas ceturtās dienas temats bija "Uz skolu ar visu izņemot mugursomu". Šeit gan iztēles jauniešiem netrūka, diena bija īpaši aizraujoša, jo tas bija kaut kas jauns un netradicionāls - uzvarētājs bija no grupas KR21-1/2, kur uz tehnikumu ieradās ar veikala iepirkumu ratiņiem!

Šāda veida tematiskās nedēļas ne tikai sniedz jauniešiem jaunu pieredzi un iespēju izpausties, bet arī attīsta viņu iztēli un radošumu, tāpēc tehnikums, sadarbībā ar izglītojamo pašpārvaldi plāno turpināt tematisko nedēļu aktivitāti arī nākotnē.