A+
a-
Seminārs "Zaļā domāšana un dzīvesveids profesionālajā darbībā"

Aktuāli

30.11.2023

Seminārs "Zaļā domāšana un dzīvesveids profesionālajā darbībā"

30.novembrī notika profesionālās pilnveides seminārs "Zaļā domāšana un dzīvesveids profesionālajā darbībā", kura laikā RTRIT pedagogi dalījās ar zināšanām, kas iegūtas piedaloties mācību aktivitātē Spānijā, projekta GastroWaste Nr. 2022-1-PL01-KA210-VET-000083309 ietvaros.

Inese Bedeice un Ligita Šefere sagatavoja ēdienus, izmantojot visus pārtikas produktus, lai parādītu, ka ikdienas gatavošanas procesā ir iespējams pielietot bezatkritumu gatavošanas principus.

Šajā seminārā tika uzsvērta ne tikai gastronomijas mākslas un ēdienu gatavošanas prasmes, bet arī bezatkritumu gatavošanas pieejas nozīmīgums ēdināšanas nozarē. Laila Vilmane īpaši izcēla redzējumu par ilgtspējību pārtikas nozarē, uzsverot, cik svarīgi ir integrēt šo ilgtspējīgo pieeju profesionālajā darbībā un uzsvērt tās pozitīvo ietekmi gan uz vidi, gan uz sabiedrību kopumā!