A+
a-
"RTRIT ERASMUS+ pieredzes stāsti" mūsu tehnikumā

Aktuāli

14.10.2019

"RTRIT ERASMUS+ pieredzes stāsti" mūsu tehnikumā

11.10.2019. VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" notika RTRIT Erasmus+ pieredzes stāsti, pasākums kurš apvienoja mūsu audzēkņu Erasmus+ stāstus ar ārzemju jauniešu pieredzi Latvijā. Pasākuma ietvaros klātesošie varēja dzirdēt pieredzes stāstus no Skotijas, Spānijas, Kipras un Lietuvas, kā arī mūsu ārzemju studentu atziņas kāpēc tie ir izvēlējušies par savu + valsti tieši Latviju!

Jauniešus sveica Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma valdes locekle - direktore Ilze Ločmane, kas aicināja pieteikties un izmēģināt šo iespēju piedalīties kādā no mobilitātēm. Tehnikuma projektu vadītāja Zane Saukāne iepazīstināja klausītājus ar šī mācību gada plānotiem projektiem un pasākumiem, kā arī informēja arī par Erasmus+ stratēģiskās partnerības projektu “LEVEL5 for Validation of Entrepreneurship Skills trough Interactive Learning Sets in VET” Nr. 2018-1-LT01-KA202-047072 jeb VESVET un tā sniegtajam iespējām nākotnē gan jauniešiem, gan skolotājiem. Kā viena no obligātām pieteikšanās prasībām ir Europass CV iesniegšana, tāpēc Nacionālā Europass centra pārstāves Agnese Uzares lekcijas laikā jaunieši tika iepazīstināti ar Europass priekšrocībām un kā pareizi veidot savu CV. 

Pēc pasākuma RTRIT audzēkņi un ārzemju studenti no Beļģijas, Ungārijas, Itālijas, Slovēnijas, kuri šobrīd ir savā mobilitātē Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā,  piedāvāja nodegustēt tradicionālos ēdienus.

Paldies visiem par piedalīšanos, uz tikšanos nākamajās Erasmus+ pieredzes dienās!

Fotogrāfijas: Dāniels Veidenbaums