A+
a-
Projekta “e-VET” mācību aktivitātes otrā diena noslēgusies sekmīgi!

Aktuāli

31.03.2022

Projekta “e-VET” mācību aktivitātes otrā diena noslēgusies sekmīgi!

Otrajā aktivitātes dienā, dalībnieki iepazinās ar RTRIT dažādajiem digitālajiem mācību rīkiem, vietnēm un pieejamajām tehnoloģijām skolotajiem, t.s. virtuālās realitātes telpu un tās iespējām profesionālās izglītības sektorā.

Starptautiskās sadarbības centra vadītāja Zane Saukāne aktivitātes laikā prezentēja tehnikumu un tehnikumā īstenotas mobilitātes, kā arī īstenotās virtuālās un hibrībmobilitātes Covid-19 laikā.

Savukārt, projektu vadītājs Artūrs Homins prezentēja stratēģiskas partnerības projektu MOTIV-e un tā intelektuālos rezultātus, galvenokārt, virtuālas realitātes telpu un tās nozīmi profesionālas izglītības apmācības nodrošināšanā un veicināšanā.

Visiem dalībniekiem bija iespēja praktiski izmēģināt virtuālās realitātes iespējas – virtuāli apskatīties RTRIT stendu, dažādus modes un stila maketus, kā arī apceļot apkārt pasaulei virtuālajā realitātē.

Vispārējās izglītības nodaļas vadītāja Marita Bogotā un izglītības metodiķis Ģirts Blekte, prezentēja savu pieredzi e-mācību organizēšanā, tehnikumā, izmantojot dažādas RTRIT e-vietnes un rīkus.

“e-VET” projekta mācību aktivitāte turpināsies arī šodien, 31. martā, kur dalībniekiem būs iespēja iejusties virtuālo mācību dalībnieku jomā.

Projekta e-VET mācību aktivitāte norisinās no 29.03. - 01.04. projekta "e-VET” Nr. 2020-1-LT01- KA226-094697 ietvaros.

MC Žirmūnai - Baltic Bright - Koulutuskeskus Salpaus-kuntayhtymä - Zeynep Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Escola Profissional Doalto Lima – Cooperativa de Interesse Publico e Responsabilidade Limitada - Centrum Leren en Werken Westhoek