A+
a-
Profesionālās meistarības konkurss ēdienu gatavošanā un viesu apkalpošanā

Aktuāli

14.12.2017

Profesionālās meistarības konkurss ēdienu gatavošanā un viesu apkalpošanā

12. decembrī, tehnikumā norisinājās profesionālās meistarības konkurss ēdienu gatavošanā un viesu apkalpošanā.
Konkursa mērķis – pārbaudīt Ēdināšanas un viesmīlības pakalpojumu nodaļu izglītojamo teorētiskās zināšanas, prasmes un iemaņas viesu apkalpošanā un ēdienu gatavošanā un veicināt sadarbību starp darba devējiem un mācību iestādi.
Katram konkursantam sākotnēji bija jākārto tests. Pēc tam visiem konkursantiem sekoja prasmju un iemaņu pārbaudes.
Ēdienu gatavošanas konkursa rezultāti:
1. vieta – Konstantīns Mihejevs (E14-5/6, audz. I. Kurša) un Raivis Vecels (AK15-1/2, audz. S. Degaine);
2. vieta – Vladislavs Artūrs Rudenko (E14-1/2, audz. I. Bedeice) un Linda Enerita Akmentiņa (E15-7/8, audz. L. Rugāja);
3. vieta – Linda Skudra (P-E16, audz. I. Liepiņa un Pāvels Avdejevs (AK16-1/2 audz. S. Beznosika).
Viesu apkalpošanas konkursa rezultāti:
1. vieta – Toms Bulis (E14-5/6, audz. I. Kurša);
2. vieta – Marta Kušķe (E15-7/8, audz. L. Rugāja);
3. vieta – Santis Ozoliņš (E14-5/6, audz. I. Kurša).
Paldies audzēkņiem un viņu skolotājiem par lielisko sniegumu, kā arī žūrijai par kompetento un profesionālo darbu