A+
a-
Piektā HYBAKE aktivitāte

Aktuāli

24.02.2023

Piektā HYBAKE aktivitāte

HYBAKE projekta piektā mācību aktivitāte notika Kuldīgā, kur projekta dalībniekus uzņēma viens no projekta partneriem – Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums.

Visi mācību aktivitātes dalībnieki dalījās ar sagatavotajiem materiāliem, informēja par to ievietošanu projekta HYBAKE mājaslapā, kā arī sagatavoja testus izglītojamajiem, kurus tie veiks projekta pilotēšanas periodā no 2023.gada marta līdz 2023.jūnijam, pēc deviņu konditorejas izstrādājumu izgatavošanas.

Projekta HYBAKE mācību aktivitātes ietvaros profesionālās izglītības skolotāji piedalījās Latvijas (Kuldīgas novada) konditorejas izstrādājumu meistarklasē, apgūstot jaunas receptes un pagatavošanas tehnikas.

Mūsu tehnikumu projektā pārstāv projektu koordinatore Anita Mende un Ēdināšanas un pārtikas produktu ražošanas nodaļas skolotājas Inese Bedeice no Rīgas struktūrvienības un Ināra Liepiņa no Preiļu struktūrvienības.

Mācību aktivitāte notiek Erasmus+ projekta “Creating a hybrid learning model elective course “Holiday pastries of different Europe nations” (HYBAKE)” 2021-1-EE01-KA220-VET-000025709 ietvaros.