A+
a-
Partneru informatīvais ziņojums MC ŽIRMUNAI

Aktuāli

03.05.2022

Partneru informatīvais ziņojums MC ŽIRMUNAI

RTRIT aktīvi iesaistās vairākos Erasmus+ un NordPlus projektos, lai ļautu tehnikuma jauniešiem un pedagogiem pilnveidot savas prasmes. No Februāra, sadarbībā ar Profesinio Mokymo Centras “Žirmūnai”, aktīvi norisinājās trīs mācību aktivitātes.

Erasmus+ programmas ievaros, no 29. – 31. martam, tehnikumā norisinājās projekta “e-VET nr.2020-1-LT01-KA226-094697” apmācības sesija, kas bija paredzēta profesionālo skolu pedagogiem, kuru laikā, dalībnieki Dalībnieki uzzināja, kā izveidot saistošu mācību saturu, un novērtēja digitālo rīku  priekšrocības individuālai un grupu mācīšanai un atgriezeniskajai saitei. Dalībnieki dalīsies pieredzē par digitālo rīku izmantošanu mācībās/mācībās Vadlīnijās par attālināto apmācību profesionālajā izglītībā un apmācībā, kas tiek izstrādātas.

Savukārt, starp februāri un aprīli, mācību centrs Profesinio Mokymo Centras “Žirmūnai”, uzņēma 14 RTRIT audzēkņus, kuri savas mobilitātes laikā pilnveidoja jau iegūtās zināšanas Viļņas restorānos un viesnīcās.

Nordplus programmas ietvaros, Zviedrijā, norisinājās Nordplus Junior projekta "Integrated Learning with ICT". Piedaloties integrētajās stundās, skolēni attīstīja savas radošās prasmes, bet skolotāji pārbaudīja inovatīvas mācību metodes, izmantojot IKT. Dalībnieki veidoja prezentācijas un veidoja interaktīvas spēles.

Piedāvājam iepazīties ar citām projektu partneru aktivitātēm un partnerorganizācijām esošajā informatīvajā ziņojumā.