A+
a-
Pandēmijas laikā top mācību video uzņēmējspēju pilnveidei RTRIT jauniešiem

Aktuāli

03.07.2020

Pandēmijas laikā top mācību video uzņēmējspēju pilnveidei RTRIT jauniešiem

Laikā, kad gan mācības, gan lielākoties arī darbs skolās noritēja attālināti, projekta VESVET komanda intensīvi strādāja pie mācību video izveides. Komandas, kuru veido 8 partneri no 6 valstīm, darbu globālā situācija neapturēja, daudziem no video veidotājiem pat pavērās iespējas vairāk laiku veltīt šim darbam.

Kopumā ir izstrādāti 10 mācību video, kas audzēkņiem palīdz izprast un pilnveidot tādas prasmes kā komunikācijas prasmes, radošums, elastība, komandas  darbs, novērtēšana/refleksija, resursu plānošana un pārvaldība, problēmu risināšana, patstāvība, kritiskā domāšana, līderība.

Plānots, ka jau nākamā mācību gada sākumā video būs pieejami interesentiem. Šobrīd VESVET mācību video ir nodoti vērtēšanai Latvijas viesmīlības un HoReCa sektora speciālistiem, lai noteiktu mācību video lietderību un pienesumu nozares nākotnes darbinieku uzņēmējdarbības prasmju apguvei un pilnveidošanai.
Ekspertu video komentāri būs skatāmi pavisam drīz mūsu tehnikuma Facebook un Instagram profilos (@RigasTRIT) un RTRIT.LV 

Kā pirmais eksperts VESVET video vērtēs restorāna “Ozo” valdes loceklis un RTRIT absolvents Gundars Lasmanis.

Mācību video ir izstrādāti Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekta “LEVEL5 for Validation of Entrepreneurship Skills trough Interactive Learning Sets in VET” (VESVET), līguma Nr. 2018-1-LT01-KA202-047072 ietvaros.