A+
a-
Noslēgusies LBS Savoy vizīte tehnikumā

Aktuāli

11.04.2024

Noslēgusies LBS Savoy vizīte tehnikumā

Noslēgusies divu dienu ilgā iepazīšanās un pieredzes apmaiņas vizīte RTRIT, kuras laikā divi viesmīlības nozares pedagogi, Helene Bernhart and Hannes Margesin, no LBS Savoy izglītības iestādes Itālijā viesojās pie mums RTRIT.

LBS Savoy pārstāvji apmeklēja tehnikumu, lai iepazītos ar mācību programmām un uzsāktu savstarpēju sadarbību. Divu dienu garumā, Itālijas pedagogiem bija iespēja ēnot RTRIT profesionālo izglītības skolotāju Kristīnes Veinbergas un Edītes Bolas mācību stundas un piedalīties POP-UP restorānā.

Savukārt, tehnikuma karjeras izglītības vadītājs Artūrs Homins viesus iepazīstināja ar prakses iespējām, apmaiņas, jauniešiem Latvijas uzņēmumos. Tāpat ar Starptautiskās sadarbības centra vadītāju Zani Saukāni, tika pārrunātas turpmākās starptautiskās sadarbības iespējas. Vizītes laikā LBS Savoy pārstāvji tikās arī ar tehnikuma direktori un pauda atbalstu abu profesionālo izglītības iestāžu savstarpējai sadarbībai.

Pateicamies LBS Savoy pārstāvjiem par viņu vizīti un izteikto interesi par sadarbību. Kopā mēs varam veidot jaunus ceļus izglītības attīstībai un studentu izaugsmei.