A+
a-
Noslēdzies RTRIT interešu izglītības kolektīvu 22./23. m.g. atskaites koncerts

Aktuāli

17.05.2023

Noslēdzies RTRIT interešu izglītības kolektīvu 22./23. m.g. atskaites koncerts

Uz muzikālas nots ir noslēdzies RTRIT interešu izglītības kolektīvu atskaites koncerts, kurā tika sniegts neaizmirstams priekšnesums. Šajā brīnišķīgajā pasākumā piedalījās visas RTRIT daudzveidīgās un talantīgās mūziķu, dejotāju un mākslinieku grupas.

Vokāli instrumentālais ansamblis "LIGHTS OFF" aizveda auditoriju uz neaprakstāmu mūzikas ceļojumu, savienojot brīnišķīgus instrumentālos skaņojumus ar apburošiem vokāliem. Jauktā vokālā ansambļa "RONDO" izpildījumā skanēja dziesmas, kas bija piepildītas ar emocionālām vibrācijām. Tautas deju kolektīvs "LAILE" iepriecināja skatītājus ar savu enerģiju un harmoniskajām deju kustībām. Jauktais koris "PUSTONIS" aizveda visus uz skaistu vokālo pasaules ceļojumu, sniedzot spēcīgu un saskaņotu vokālo izpildījumu. Teātra studija "Etīde" izrādīja savu talantu ar aizraujošu un emocionālu teātra priekšnesumu.

Pasākuma laikā notika arī Modes, Stila un Dizaina nodaļas jauniešu tērpu skate, kurā jaunieši izpaudās ar savu radošumu un modes izjūtu. Šajā brīdi bija redzamas dažādu stilu un ideju savienojuma rezultāti, kas piepildīja skatuvi vēl iepriekš neredzētiem darbiem.

Bet tas vēl nav viss! Pasākumā piedalījās arī O Faktors 2023 uzvarētājs, un latviešu jaunās kantrī mūzikas  uzlecošā zvaigzne Edvards Strazdiņš, kas uzstājās ar savu uzrunājošo priekšnesumu un pierādīja savu izcilību savā jomā.

Pasākuma noslēgumā mēs vēlreiz vēlējāmies izteikt siltu pateicību visiem interešu kolektīvu dalībniekiem, vadītājiem un tehnikuma sportistiem, kā arī pašpārvaldes pārstāvjiem par viņu ieguldījumu un atbalstu 2022./2023. mācību gada laikā. Tehnikuma vārdā vēlamies izteikt lielu pateicību visiem jauniešiem par viņu degsmi, radošumu un ieguldīto darbu, kas izpaudās šajā aizraujošajā pasākumā. Tāpat vēlamies izteikt īpašu pateicību interešu izglītības kolektīvu vadītājiem, kas atbalstīja un vadīja mūsu talantīgos jauniešus un palīdzēja viņiem!

Pasākuma fotogrāfijas: ŠEIT