A+
a-
Noslēdzies Brīvais Mikrofons

Aktuāli

09.12.2022

Noslēdzies Brīvais Mikrofons

Tehnikumā, jau labu laiku ir bijusi ideja par diskusiju, kur jaunieši, savus aktuālos jautājumus brīvā, neformālā gaisotnē varētu uzdot tehnikuma administrācijai., tāpēc šodien ideju pārvērtām īstenībā un nosaucām to par “Brīvo mikrofonu”.

Idejas autori “Brīvā mikrofona” diskusijai bija paši jaunieši un administrācijas pārstāvji, jo, kā zināms, mūsdienīga mācību vide nevar pastāvēt bez aktīvas jauniešu iesaistīšanās mācību procesā. Tas ir izdarāms tikai tad, ja starp skolu un audzēkņiem tiek veidotas cieņpilnas, uz sadarbību un mūsu kopīgām interesēm balstītas attiecības.

Uz pasākumu bija aicināti pieteikties līdz diviem jauniešiem no katras grupas, kuru uzdevums bija pārstāvēt savus grupas biedrus un izzināt viņu aktuālākos jautājumus, uz kuriem vēlāk atbildēja administrācijas pārstāvji.

Kopumā pasākums pulcēja 42 jauniešus no 21 grupas, un 17 administrācijas un atbalsta personāla pārstāvjus, kas laipni un izsmeļoši atbildēja uz visiem uzdotajiem jautājumiem.

Liels paldies pasākuma vadītājam Tomam Žmuidam un viņa palīgam Dāvidam Andrim Ādamsonam, kā arī mūsu RTRIT jauniešiem par aktīvu iesaistīšanos.

Jau pavisam drīz tiekamies “Brīvā mikrofona” diskusijā starp skolotājiem un jauniešiem, kas norisināsies janvārī.