A+
a-
MOTIV-e prezentācija Slovēnijā

Aktuāli

01.03.2023

MOTIV-e prezentācija Slovēnijā

Nodrošinot MOTIV-e projekta rezultātu ilgtspēju un tālāko izmantošanu, kas ļauj apgūt prasmes, kā mācību procesā integrēt paplašināto realitāti (VR) un interaktīvās 360 panorāmas, Slovēnijā, mobilitātes programmas ietvaros, skolotāja Žanna Buivide-Moskovkina prezentēja izglītības iestādes Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje pedagogiem un izglītojamajiem ērti pieejamus un izmantojamus paplašinātas realitātes mācību resursus.

Kopumā darbnīcā piedalījās 8 pedagogi un 4 pēdējo kursu izglītojamie ar mērķi pilnveidot IKT lietošanas prasmju attīstību, iepazīšoties ar 360 panorāmas rīkkopu kura izveidota ERASMUS+ stratēģiskās partnerības projektā MOTIV-e, un tās izmantošanas pamatprincipiem. Tāpat, dalībniekiem praktiskā veidā bija iespēja izveidot savus paplašinātās realitātes marķierus ar iestrādātiem 3D attēliem.

Uzzini vairāk par projektu apmeklējot projekta mājas lapu http://motiv-e.eu/

RTRIT pedagogi ir aicināti iepazīties ar Virtuālās realitātes centra sniegtajām iespējām mācību procesa pielietošanā sazinoties ar Karjeras izglītības vadītāju Artūru Hominu (Arturs.Homins@rtrit.lv) un Starptautiskā sadarbības centra vadītāju Zani Saukāni (Zane.Saukane@rtrit.lv)