A+
a-
Karjeras nedēļa Preiļos

Aktuāli

30.10.2023

Karjeras nedēļa Preiļos

Karjeras nedēļas ietvaros, Preiļos, P-1EK 23 grupa kopā ar izglītības metodiķi S.Grigali apmeklēja vietējo uzņēmumu ''Tetovēšanas un permanentā meikapa darbnīcu ''Kosmoss'', kuru vada Olga Jermakova. Olga ir arī 1.kursa konditoru grupas izglītojamā, kura motivēti grib apgūt konditora palīga profesiju, lai tad veidotu jaunu biznesa plānu ēdināšanas jomā. Ekskursija laikā ieguvām zināšanas par uzņēmuma dibināšanu, prasībām, karjeras izaugsmi un motivāciju, kaut ko darīt mazpilsētā, lai augtu un attīstītos. Olga lika jauniešiem aizdomāties par uzņēmējdarbības attīstības iespējām Latgalē.

17.10.2023. Preiļu struktūrvienību apmeklēja arī NVA Nodarbinātības organizatore Dagmāra Skutele, kas izglītojamos informēja par pasākumiem komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai; Komersantu nodarbināto personu reģionālās mobilitātes veicināšanai; Atbalstu reģionālajai mobilitātei darba devējiem un iespējamo atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai dažādos projektos. Tāpat informēja par Karjeras konsultanta lomu un iespējamām konsultācijām visiem interesentiem, izspēlēja dažādas spēles.

Tehnikuma Preiļu struktūrvienību, karjeras nedēļas ietvaros, apmeklēja arī ēdināšanas jomas speciālists Haralds Saušs, kas stāstīja par pieredzi un karjeru ēdināšanas biznesā. Mēs lepojamies ar katru savu izglītojamo!

Pasākums tapis #KarjerasNedēļa "Tavs prasmju portfelis" ietvaros!