A+
a-
Iespēja piedalīties “Darba tindera festivālā"

Aktuāli

06.06.2023

Iespēja piedalīties “Darba tindera festivālā"

Mēs, “Visas Iespējas”, esam radījuši Latvijā vēl nebijušu risinājumu darba meklētājiem, īpaši jauniešiem,  – Darba Tinderi, kas palīdzēs Tev ievērojami atvieglot darba meklēšanas procesu.

No 26. maija līdz 9. jūnijam piedalies bezmaksas tiešsaistes darba meklēšanas pasākumā “Darba tindera festivāls” un, pavisam iespējams, uzsāc savas jaunās darba gaitas!

Kāpēc piedalīties: 

  • Atrodi darbu 1-3 nedēļu laikā; 
  • Neskaitāmu CV un motivācijas vēstuļu vietā - izveido vienu profilu platformā; 
  • Viss vienuviet - gan darba sludinājumi, gan video intervijas; 
  • Izvēlies no vairāk kā 10 dažādām darba jomām, sākot ar iespējām mārketinga, IT vai tūrisma jomā un beidzot ar tehniskākiem, finanšu vai pat vasaras darbiem. 

Pastāstīsim vairāk! 

Darba Tinderis ir tiešsaistes platforma - darbatinderis.lv, kurā 3 nedēļu laikā Tev būs iespēja atrast darbu vairāk kā 10 dažādās jomās, sākot ar iespējām mārketinga, IT vai tūrisma jomā un beidzot ar tehniskākiem, finanšu vai pat vasaras darbiem. Platformā būs iespējams vienuviet ne tikai izveidot savu profilu, kas aizstās neskaitāmu CV un motivācijas vēstuļu radīšanu, ātri un viegli pieteikties vakancēm, bet arī veikt nākamo soli - ērti sarunāt tiešsaistes tikšanos ar potenciālo darba devēju. Pasākums notiks tiešsaistē, tāpēc reģistrēties un piedalīties tiek aicināts jebkurš Latvijas iedzīvotājs, neatkarīgi no dzīvesvietas un laika pieejamības. 

Pieteikšanās pirmajam Darba Tindera festivālam jau ir sākusies: darbatinderis.lv!

Pasākumā piedalīsies vadošie uzņēmumi Latvijā, kas piedāvā gan klātienes, gan attālināto darbu, to skaitā: Air Baltic Corporation, Lidl Latvija, Scandiweb, Magebit, Zalaris HR Services Latvia, ELKO Grupa, Ursus Forwarding un citi.

Darba Tinderis ir izveidots pēc iepazīšanās platformu principa, tikai šajā gadījumā Tev savs profils būs jāizveido ar mērķi meklēt darbu. Platformā varēsi redzēt tās darba iespējas, kurās interese ir bijusi abpusēja – gan no Tavas, gan no uzņēmuma pārstāvja puses. 

Izmēģini mūsu jauno darba meklēšanas risinājumu un atrodi savu darba “match”! Piesakies te: darbatinderis.lv