A+
a-
Iedvesmas un motivācijas nedēļa 06.04. - 09.04.

Aktuāli

12.04.2021

Iedvesmas un motivācijas nedēļa 06.04. - 09.04.


No 6. līdz 9.aprīlim tehnikumā norisinājās  ”Pavasara iedvesmas un motivācijas nedēļa – 2021”.

Pasākumos piedalījās aktrise un rotu zīmola “Soulstones by Agnese Zeltiņa” dibinātāja un īpašniece Agnese Zeltiņa, pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra vadītājs Nils Sakss Konstantinovs, modele, defilē pulciņa vadītāja Elīna Ungailo – Siliņa, apģērba līnijas zīmola “Hachu” radītāja un īpašniece Kristīne Butjankova,  influencere, blogere un vizuālā tēla speciāliste Anete Spīķe, skolotāja Kristīne Rāmule un grupas SV20 – 1/2 audzēknes Amanda, Dita, Alīna.

Nedēļas noslēgumā tika paziņoti rezultāti par izglītojamo pašpārvaldes organizēto aptauju “Kāds ir tavs skolotājs?” un pasniegti goda raksti. Paldies IP dalībniekiem Lindai Lielauzai un Viesturam Loidam Lācim par aptaujas organizēšanu un vadīšanu.

Nedēļas ietvaros  notika foto konkurss “Pavasara iedvesma”, kurā savus darbus iesūtīja 16 autori. Fotoattēlus skati ŠEIT

Pavasara sveicienu U.Geislera un G.Jakoba bērnu dzejoļu grāmatas lasījumu ” Vislabākās zāles ir smiekli” bija sagatavojuši teātra studijas “Etīde” dalībnieki vadītājas Zanes Vaļickas – Pētersones vadībā.

Liels paldies visiem izglītojamiem un pedagogiem par atsaucību un piedalīšanos ”Pavasara iedvesmas un motivācijas nedēļa – 2021”.

Paldies pasākuma organizētājiem direktora vietniecei Ludmilai Ļevančukai, interešu izglītības skolotājām Zanei Vaļickai – Pētersonei un Sarmītei Kadiķei, sabiedrisko attiecību speciālistam Mikum Grigalim.

Pateicība valdes loceklei – direktorei Ilzei Ločmanei par atbalstu pasākumu nedēļas organizēšanā!

Atsauksmes un komentārus par pasākuma nedēļu, iesniegt RTRIT Sabiedrisko attiecību speciālistam Mikum Grigalam uz e-pastu: mikus.grigals@rtrit.lv