A+
a-
Ekstrēma skrituļslidošana jeb Inline, vai kā ceļot lēti - Valtera Grasmaņa stāsts

Aktuāli

07.11.2019

Ekstrēma skrituļslidošana jeb Inline, vai kā ceļot lēti - Valtera Grasmaņa stāsts

Valters Grasmanis ir VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" 1. kursa audzēknis, kurš ir aktīvs un entuziasma pilns. Viņš nodarbojas ar ekstrēmo skrituļslidošanu jeb Inline biedrībā “Rave team”, ceļo stopojot pa visu Eiropu, piedalās pasaules mēroga ekstrēmo sporta veidu sacensībās un ir arī aktīvs kendamas kustības dalībnieks.

06.11.2019. mūsu tehnikumā Valters dalījās savā pieredzē ar citiem audzēkņiem par to kas ir Inline un kā ceļot lēti, savā lekcijā "Mans sports. Mana dzīve."

Valters saka, ka braukā ar slidām, lai gūtu to adrenalīnu, kurš rodas pirms lieliem trikiem vai lielām sacensībām. Iedvesmu jauniem trikiem Valters gūst no pasaules labākajiem braucējiem, daudzus no kuriem starptautiskās sacensībās izdevies satiekt arī personīgi. Papildus aizraušanās ar ekstrēmiem sporta veidiem Valters ir arī ekstrēmais ceļotājs, kurš šogad ir devies "autostop" braucienā apkārt Eiropai pavisam viens.

Savu stāstu uzsāka ar to kā sakās vēlme nodarboties tieši ar skritulšlidošanu un kāpēc sāka ceļot ar autostopu. Kā interesantākā pasākuma daļa bija par to kā ceļot lēti, kā pareizi "stopot", kur jābūt īpaši piesardzīgam un kāds ir minimālais mantu saraksts ceļojot.

Paldies visiem klātesošiem un ja arī tev radās interese par šo ekstrēmo sporta veidu vai ceļošanu, droši sazinies ar Valteru Grasmani. (InstagramFacebook)