A+
a-
Brīvais mikrofons ar skolotājiem

Aktuāli

03.02.2023

Brīvais mikrofons ar skolotājiem

Turpinot pagājušā gada izskaņā aizsākto “brīvā mikrofona” tematiku, 01. februārī, mūsu audzēkņi un tehnikuma pedagogi sanāca kopā vienotā diskusijā, kur sniedza atbildes uz audzēkņu sagatavotajiem jautājumiem.

Mūsdienīga mācību vide nevar pastāvēt bez aktīvas jauniešu iesaistīšanās mācību procesā. Tas ir izdarāms tikai tad, ja starp tehnikuma, pedagogiem un audzēkņiem tiek veidotas cieņpilnas, uz sadarbību un mūsu kopīgām interesēm balstītas attiecības.

Pasākuma beigās, jauniešiem un pedagogiem bija iespējams iepazīties ar divu audzēkņu aptaujas anketu rezultātiem. Aptaujā jauniešiem bija iespēja izteikt savu viedokli par mācību procesu un citiem aktuālajiem jautājumiem.

Uz pasākumu bija aicināti pieteikties līdz diviem jauniešiem no katras grupas, kuru uzdevums bija pārstāvēt savus grupas biedrus un izzināt viņu aktuālākos jautājumus, uz kuriem vēlāk atbildēja tehnikuma profesionālo un vispārējo priekšmetu pedagogi.

Kopumā pasākums pulcēja 46 jauniešus no 25 grupām, un 27 pedagogi, administrācijas pārstāvji un atbalsta personāla pārstāvjus, kas laipni un izsmeļoši atbildēja uz visiem uzdotajiem jautājumiem.

Liels paldies pasākuma vadītājam Tomam Žmuidam un viņa palīgam Dāvidam Andrim Ādamsonam, kā arī mūsu RTRIT jauniešiem par aktīvu iesaistīšanos.