A+
a-
Pasaules Dabas Fonda "Zemes stundas" koncerta rīkošanā piedālās arī mūsu AWARDiete Sigita Amanda Uzule

AWARD jaunumi

Aktuāli

04.04.2019

Pasaules Dabas Fonda "Zemes stundas" koncerta rīkošanā piedālās arī mūsu AWARDiete Sigita Amanda Uzule

Pasaules Dabas Fonda (PDF), sadarbībā ar Tetra Pak, kā ik gadu,rīkoja "Zemes stundas" koncertu. Koncerts norisinājās sestdien, 30.martā, kur Sigita Amanda Uzule, RTRIT AWARDiete, kas savu brīvprātīgo darbu veic PDF. Sigita Amanda palīdzēja PDF kā brīvprātīgā un centās parūpēties, lai telpas būtu skaisti izdekorētas un apmeklētāji būtu apmierināti. Šogad koncerts norisinājās Rīgā, Sūkņu stacijā. Pasākumu vadīja mūziķis, grupas "Aarzemnieki" solists Jöran Steinhauer un pasākumā uzstājās laikmetīgā džeza mūzikas trio Auziņš.Čudars.Arutyunyan kā arī mūziķis Vladislavs Nastaševs.

 PDF aicina Zemes stundu svinēt, jo tas ir apliecinājums tam, ka kopīgi mēs - Pasaules iedzīvotāji, varam panākt pārmaiņas un likt politiķiem rīkoties. Tieši pateicoties Zemes stundai, klimata pārmaiņas no sarežģīta stāsta konferencēs un pētījumos, nu ir saprotama tēma gandrīz katrā mājā.

 PDF visā pasaulē aicina valstis un iedzīvotājus sargāt vērtīgo, apzināties dabas daudzveidības samazināšanās draudus un galu galā, realizēt atbildīgu politiku, lai tik ierastos dabas sniegtos pakalpojumus varētu baudīt arī mūsu bērni.

Miljoniem cilvēku visapkārt pasaulei, simboliski izslēdzot apgaismojumu uz vienu stundu, pieprasa izlēmīgu rīcību klimata problēmu risināšanai. Šis starptautiskais pasākums, Zemes stunda, norisinās uz vienu stundu marta pēdējās sestdienas vakarā no 20:30 līdz 21:30 pēc vietējā laika katru gadu.

Lielisks piemērs, kā iesaistīties brīvprātīgajā darbā par mums visiem nozīmīgu tēmu - klimata izmaiņas, iegūt lielisku pieredzi un iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, kā arī veikt savu AWARD brīvprātīgā darba uzdevumus!