A+
a-
RTRIT Pavāru profesionālās meistarības konkurss

Aktuāli

04.12.2025

RTRIT Pavāru profesionālās meistarības konkurss

Vakar tehnikumā valdīja rosība un garšas piedzīvojumi!

Pārtikas produktu ražošanas un ēdināšanas nodaļā norisinājās iekšējais pavāru profesionālās meistarības konkurss kvalifikācijas "pavārs" audzēkņiem.

Šoreiz jaunie pavāri sacentās prasmē pagatavot un servēt slaveno Kijevas kotleti – šķiet vienkāršs, bet patiesībā meistarības prasmes prasošs ēdiens, kurā svarīgas gan tehniskās iemaņas, gan servēšanas kultūra.

Sīvā konkurencē starp 10 dalībniekiem noskaidrojām labākos!

  •  1. vieta — Vladislavs Lukjančiks
  •  2. vieta — Sebastjans Konakins
  •  3. vieta — Lauris Hanis
  •  Žūrijas simpātiju balva — Daniēls Ruiss

Paldies visiem dalībniekiem par drosmi, radošumu un ieguldīto darbu!

Liels paldies par atbalstu SIA Gemoss, Leipurin Latvija SIA, Karavella, Dan Sukker, Puratos

Pateicība arī skolotājiem par jauniešu sagatavošanu un atbalstu ceļā uz profesionālu izaugsmi.

Lepojamies ar mūsu topošo pavāru prasmi, neatlaidību un vēlmi augt!