19.11.2025
Jau rīt mūsu zinošā pasniedzēja Ināra Liepiņa RTRIT Preiļu struktūrvienības audzēkņiem vadīs meistarklasi par meža gaļas pagatavošanu , kas tapusi sadarbībā ar uzņēmumu "Savvaļas medījumi".
Šī būs lieliska iespēja ne tikai apgūt profesionālas kulinārās prasmes, bet arī izprast kvalitatītas medījuma gaļas izcelsmi un tās daudzveidīgo izmantošanu.
Kā saka pats uzņēmums Savvaļas medījumi:
“Mūsu uzdevums ir nodrošināt klientiem medījuma gaļas pieejamību visu gadu. Esam izstrādājuši pamata brieža gaļas griezumus – kvalitatīvus, pārbaudītus un dabisku izcelsmi.”
Medību sezonā brieža gaļa tiek iegūta no savvaļas un bioloģiskajām saimniecībām , savukārt ārpus sezonas – tikai no bioloģiskajām saimniecībām, nodrošinot svaigumu un augstāko kvalitāti.
Ko iegūs mūsu jaunieši?
Vairāk informācijas par “Savvaļas medījumi” produktiem, to izcelsmi un piedāvātajiem gaļas griezumiem meklējiet uzņēmuma mājaslapā: www.savvalasmedijumi.lv