A+
a-
Meža gaļas meistarklase | Preiļu struktūrvienībā

Aktuāli

19.11.2025

Meža gaļas meistarklase | Preiļu struktūrvienībā

Jau rīt mūsu zinošā pasniedzēja Ināra Liepiņa RTRIT Preiļu struktūrvienības audzēkņiem vadīs meistarklasi par meža gaļas pagatavošanu , kas tapusi sadarbībā ar uzņēmumu "Savvaļas medījumi".

Šī būs lieliska iespēja ne tikai apgūt profesionālas kulinārās prasmes, bet arī izprast kvalitatītas medījuma gaļas izcelsmi un tās daudzveidīgo izmantošanu.

Kā saka pats uzņēmums Savvaļas medījumi:

“Mūsu uzdevums ir nodrošināt klientiem medījuma gaļas pieejamību visu gadu. Esam izstrādājuši pamata brieža gaļas griezumus – kvalitatīvus, pārbaudītus un dabisku izcelsmi.”

Medību sezonā brieža gaļa tiek iegūta no savvaļas un bioloģiskajām saimniecībām , savukārt ārpus sezonas – tikai no bioloģiskajām saimniecībām, nodrošinot svaigumu un augstāko kvalitāti.

Ko iegūs mūsu jaunieši?

  • Prasmi profesionāli sagatavot un termiski apstrādāt meža gaļu.
  • Izpratni par brieža gaļas griezumiem un to izmantošanas iespējām ēdienu gatavošanā.
  • Jaunas kulinārās tehnikas, garšu kombinācijas un pieeju dabas velšu novērtēšanai.
  • Zināšanas par kvalitatītas medījuma gaļas izcelsmi, ilgtspēju un sadarbību ar bioloģiskajām saimniecībām.
  • Praktisku pieredzi, kas noderēs nākotnes darba vidē un profesionālajā izaugsmē.

Vairāk informācijas par “Savvaļas medījumi” produktiem, to izcelsmi un piedāvātajiem gaļas griezumiem meklējiet uzņēmuma mājaslapā: www.savvalasmedijumi.lv