A+
a-
Labās prakses piemērs no Parīzes

Aktuāli

10.04.2024

Labās prakses piemērs no Parīzes

Erasmus+ PRO mobilitātē uz Franciju, projekta Nr.2022-1-LV01-KA121-VET-000066060 ietvaros, no septembra līdz februārim bija devušās Tatjana Zdanovska, Krista Lūcija Laugale un Asnāte Pavloviča.

Pirmo mēnesi meitenes pavadīja skolā praktiskajos darbos, franču valodas stundās, pēc kurām arī bija lieliska iespēja praktiski izmantot iegūtās zināšanas prakses vietās, un ekskursijās pa Francijas skaistajām pilsētām. Skolas organizētajā Eiropas dienas pasākumā, daloties ar daļiņu savas kultūras, audzēknes pagatavoja auzu pārslu krēmu ar ogu mērci, kā arī uzzināja par citām Eiropas valstu kultūrām.

Pārējos mēnešus katra pavadīja savā prakses vietā, kur Kristas un Asnātes pienākumi bija sagatavot dažādus franču konditorejas izstrādājumus un palīdzēt kolēģiem. Tatjana prakses laikā palīdzēja banketos un organizēt dažādus pasākumus.

Vairāk par to, ko meitenes redzējušas un darījušas, skaties video. Ja arī Tevi interesē prakses iespējas ārzemēs- piesakies šeit! https://www.rtrit.lv/projekti/erasmus/piesakies/