A+
a-
Ir noslēgusies “English Language and Sustainability” mācību aktivitāte.

Aktuāli

25.03.2024

Ir noslēgusies “English Language and Sustainability” mācību aktivitāte.

Mācību aktivitātes laikā skolotajiem no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas bija iespēja uzlabot savas angļu valodas zināšanas, veidot izpratni par ilgtspēju profesionālajā izglītībā gastronomijas izglītības programmās. 

Mācību aktivitātes dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādos mācību izbraukumos un mācību nodarbībās. Kuru laikā skolotājas ieguva ne tikai vērtīgas zināšanas, bet arī iepazinās ar citu valstu tradicionāliem ēdieniem.

Mācību aktivitātēs piedalās skolotāji no Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma, Business and Hospitality Training Centre VESK, Tartu Vocational College VOCO, Lviv Professional College of Hospitality, Tourism and Restaurant service un Chernivtsi High School of Commerce of State University of Trade and Economics.

Tehnikumu, mācību aktivitātē pārstāv profesionālās izglītības skolotājas Inese Bedeice, Irina Duvanova, Ligita Šefere, Līga Rugāja un Līga Broža.

Mācību aktivitāte norisinās Erasmus+ projekta Boosting Culinary Education and Training Nr. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 ietvaros, Viļņā, no 18. - 22.martam