A+
a-
Aktīvi turpinās “English Language and Sustainability” mācību aktivitātes. 

Aktuāli

22.03.2024

Aktīvi turpinās “English Language and Sustainability” mācību aktivitātes. 

Mācību programma ir ļoti plaša un bagāta. Skolotāji jau ir prezentējuši savas valsts tradicionālos ēdienus, apmeklējuši Halles tirgu un piedalījušies intensīvā apmācībā, kā arī piedalījušies citos mācību braucienos un nodarbībās. 

Mācību laikā skolotājiem ir iespēja uzlabot savas angļu valodas zināšanas un veidot izpratni par ilgtspēju profesionālajā izglītībā gastronomijas izglītības programmās. Kā arī mācību aktivitātes  dažādas aktivitātes, kas vērstas uz starpkultūru izpratnes veicināšanu

Mācību aktivitātēs piedalās skolotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas.

Tehnikumu, mācību aktivitātē pārstāv profesionālās izglītības skolotājas Inese Bedeice, Irina Duvanova, Ligita Šefere, Līga Rugāja un Līga Broža.

Projekta mērķis ir papildināt iesaistīto skolu kulinārijas mācību programmas ar CLIL (angļu val. Content and Language Integrated Learning - CLIL), integrējot profesionālo angļu valodu profesionālajos mācību priekšmetos un nodrošinot jaunas profesionālās pilnveides iespējas kulinārijas izglītības jomā.

Mācību aktivitāte norisinās Erasmus+ projekta Boosting Culinary Education and Training Nr. 2023-1-LV01-KA220-VET-000161266 ietvaros, Viļņā, no 18. - 22.martam.