A+
a-
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma izglītojamo komandu konkursa “Erudīts” otrā spēle

Aktuāli

08.02.2018

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma izglītojamo komandu konkursa “Erudīts” otrā spēle

Iesildījušās pēc pirmās spēles, 2018. gada 7. februārī tehnikuma aktu zālē uz otro spēli pulcējās 21 komanda. Otrās spēles jautājumi veismīgāki izrādījās komandai “Overloka bērni”, kura uzvarēja ar ievērojamu pārsvaru, vislabāk tiekot galā gan ar dažādiem jautājumiem, gan ar jautājumiem par modes, stila un interjera dizaina nodaļu, kā arī jautājumos par Latviju, kas vairākām komandām izrādījās klupšanas akmens. Šajā spēlē UNESCO Pasaules mantojuma objektus atpazina un pareizās atbildes uz 6 no 10 jautājumiem atrada komandas “ Overloka bērni”, “Tieši mērķī” un “Čikitas”.

Kopvērtējumā pēc divām spēlēm līderi ir “Overloka bērni”, šī brīža astoņu labāko komandu vidū ir “Vienradži”, “QWERTY”, “Rozetes”, “Tieši mērķī”, “Paskāls”, “Grinči” un “Viktorija”.

Pārējām komandām ir iespēja situāciju mainīt, jo visu spēļu rezultāti tiek summēti, un to, kuras komandas būs līderu astotniekā, noteiks pēc septītās spēles.

Paldies visām komandām par lielo interesi un aktīvu piedalīšanos konkursā un izglītojamo pašpārvaldei par atbalstu konkursa organizēšanā!

Konkursa trešā spēlē notiks 2018. gada 22. februārī.

 

RTRIT izglītības metodiķe, UNESCO ASP skolas koordinatore  Anita Zaļaiskalne