A+
a-
Karjeras izglītības aktivitātes Modes, stila un dizaina nodaļā

Aktuāli

14.12.2018

Karjeras izglītības aktivitātes Modes, stila un dizaina nodaļā

2018. gada 25. oktobrī  Modes, stila un dizaina nodaļas karjeras konsultants vadīja karjeras izglītības nodarbību  SV17 ½ un SV17 ¾ grupu izglītojamajiem par tēmu „Laika plānošana un sevis organizēšana, kā viens no svarīgākiem faktoriem karjeras attīstībā. Hronofāgi jeb laika zagļi.”
Lekcijas-praktiskās nodarbības laikā jaunieši iepazinās un apguva dažādas laika plānošanas metodes un paņēmienus, kā veiksmīgāk plānot savu dienu un organizēt sevi darbam. Kā paveikt dažādus darbus, tos sadalot pa prioritātēm. Praktiski darbojās ar laika apli; plānoja un analizēja savu dienas plānu; izskaitļoja laika zagļus un veidoja savu ideālo dienas plānojumu.

01.11.2018. un 08.11.2018. Modes, stila un dizaina nodaļas karjeras konsultants vadīja karjeras izglītības nodarbību 2IN18, IN18 ½  un IN17 grupu izglītojamajiem par tēmu „Studiju iespējas Latvijā, ārzemēs un pieprasītākās prasmes darba tirgū.” Nodarbību laikā jauniešiem tika sniegta informācija par studiju iespējām Latvijā un ārzemēs – kur to meklēt un kā sevi pārbaudīt – vai esi gatavs braukt uz ārzemēm. Tika iepazīstināti ar vairāku jauniešu veiksmes stāstiem/pieredzi par sasniegto tepat Latvijā un uzņēmumu veidošanu. Tika aplūkotas un analizētas kādas ir pieprasītākās prasmes darba tirgū un ko sagaida darba devēji.

22.11.2018.; 23.11.2018.un 30.11.2018. Modes, stila un dizaina nodaļas karjeras konsultants vadīja karjeras izglītības nodarbību  SV18 ¾; ST17½ un SV18½; Sv18 5/6 grupu izglītojamajiem par tēmu „Laika plānošana un sevis organizēšana, kā viens no svarīgākiem faktoriem karjeras attīstībā. Hronofāgi jeb laika zagļi.”

Nodarbības jauniešiem bija noderīgas un interesantas.

Informāciju sagatavoja:

Modes, stila un dizaina nodaļas pedagogs karjeras konsultants Zigmunds Milzarājs