A+
a-
Projekta e-Motive mācību aktivitāte

Aktuāli

29.03.2018

Projekta e-Motive mācību aktivitāte

Šajā un nākamajā mācību gadā (2017./2018.; 2018./2019. m.g.) mūsu skola ir iesaistījusies Erasmus+ stratēģiskās partnerības projektā e-MOTIVE. Projekta ideja ir sniegt atbalstu profesionālās izglītības skolotājiem elektronisko mācību materiālu izstrādē.

Laikā no 20. līdz 22. martam, RTRIT viesojās mūsu sadarbības partneri no Kalnrūpniecības tehnoloģiju institūta KOMAG (Institute of Mininig Technology KOMAG) (Polija) un TTS Darba efektivitātes institūta (TTS Work Efficiency Institute) (Somija).

Projekta e-motive ietvaros tika aizvadīta mācību aktivitāte, kuras laikā projekta dalībnieki apguva prasmes e-mācību materiālu veidošanā Classflow vidē. Veidoja mācību stundas ar dažādām tēmām - Tūrisma pamati "IKT izmantošana tūrisma produkta popularizēšanai" Sk. Artūrs Homins, Ķīmija "Ķīmijas elementi un to reakcijas dabā" Sk. Kristīna Barabanščikova, Latviešu valoda "Frazeoloģismi" Sk. Marita Bogotā un Kultūrvēsture Sk. Anita Zaļaiskalne, un izmēģināja stundas vadību klasēs. Audzēkņi atzīst, ka darbošanās ar Classflow būtiski atvieglo mācību darbu, kā arī padara to daudz interesantāku un labāk saprotamu.

Ar Classflow darbības pamatiem projekta dalībniekus iepazīstināja SIA Lielvārds pārstāvis.