A+
a-
LKAAA seminārs "Jauniešu karjeras iespējas"

Aktuāli

21.09.2023

LKAAA seminārs "Jauniešu karjeras iespējas"

Sadarbības ietvaros, vakar, 20. septembrī, Latvijas Karjeras attīstības atbalsta asociācija (LKAAA) rīkoja informatīvu un iedvesmojošu karjeras izglītības semināru "Jauniešu karjeras iespējas pēc pamatskolas". Pasākumā piedalījās vairāk nekā 20 LKAAA biedri, kas pulcējās, lai dziļāk izprastu RTRIT izglītības piedāvājumu un iegūtu ieskatu mūsu profesiju pasaulē.

Tehnikums Karjeras izglītības vadītājs Artūrs Homins infomrēja par RTRIT izglītības iespējām pēc pamatskolas, mācību procesa organizēšanu un inovatīvām metodēm, kas var noderēt viņu ikdienas darbā. Savukārt, Starptautiskās sadarbības centra projektu asistente Jana Kristīne Makševica, dalībniekiem izstāstīja par Erasmus+ projektiem un mobilitātes iespējām mūsu tehnikumā.

Noslēgumā, dalībniekiem bija iespēja piedalīties konditores meistarklasē, dodot tiem praktiskas iemaņas un piedzīvojumus, kas saistīti ar vienu no mūsu piedāvātajām profesijām. Šis pasākums bija vērtīgs solis ceļā uz jauniešu karjeras attīstību un izglītības iespēju labāku izpratni.